Setting projektor 2

Friday, February 17, 2012
Pagi2 dh siap2 ke wisma negeri setting projektor untuk meeting board.

Tetiba je projektor x blh on pada kol 9.20am. Cuak giler aku rasa Dan terpikir naper projektor xleh on ni sedangkan tadi masa aku setting ok je xde masalah pun.

Cek punya cek baru tahu plug yang aku pakai tu black out. Punca aku dapat tahu bila aku tengok laptop Cik sharifah xon bila dia charge. Cepat2 panggil maintenance untuk betul kan plug yang xok tu.

Dalam pukul 9.35am baru siap so bukan salah aku lah ok.

Meeting sepatutnya start kol 9.30am nasib baik aku xkena marah. Kenapa aku nak kena marah pulak kan sebab bukan salah aku.

Gambar sekadar hiasan.

No comments:

Powered by Blogger.