urusetia Quarterly Perform review - Hote Sutera

Thursday, December 22, 2011


pada hari nie dan esok iaitu 22hb - 23hb Disember 2011 aku jadi urusetia untuk sains quarterly perform 2nd & 3rd review. tak adalah banyak sangat kerja-kerja yang aku kena buat just backup HR je.

sebenarnya hotel nie sebelah opis jer xdelah jauh sangat nak kena drive. tapi sekarang nie rasa mengantuk pulak, apa tak nya si tuan puteri (adik) mengigau malam tadi asyik merengek jer...

so tu jer lah, xde apa nak update.

No comments:

Powered by Blogger.