dslr camera

Friday, December 23, 2011
aku teringin sangat nak beli camera dslr. sepupu aku ada 1 camera nie dan aku tengok bila dia snap gambar nya cantik sangat. dan aku pun banyak tengok gambar yang disnap menggunakan camera dslr. kalau aku dapat tangkap gambar keluarga aku dengan menggunakan camera nie mesti cantik. aku taget sebelum raya tahun depan aku mesti dapatkan satu. time tu mungkin dah murah harga dia kan.

aku tadi bertandang ke blog nisa kay dan tengok gambar yang disnap menggunakan camera dslr lawa giler. suka aku tengok dah lah budak nie memang cute ditambah pulak ngan camera dslr yang disnap oleh orang yang berkaliber...

gambar kat atas tu aku copy dari blog nakbebel dia pun aku tengok nak beli camera dslr.

No comments:

Powered by Blogger.