bowling lagi

Thursday, February 17, 2011

baru tadi aku lepas main bowling. bukan apa just ada member ajak main aku pun apa lg layan lah walaupun ada gak yang masuk longkang. nak release tension ada gak, asyik kerja jer xde masa nak beriadah tak ok gak.

aku main berdua jer ngan jannah rakan kerja aku sementara nak tunggu hubby habis kerja. tadi kol dia tanya boleh tak aku ikut jannah gi jusco main bowling dia cakap ok jer so apa lagi langkah panjang ler aku...

lepas penat membaling bola berat kami gi plak melalak di juke box (kat dalam tu macam hampeh jer... macam nyanyi dalam tong) tp layan jer lah lagipun bukannya mahal sangat pun just rm1 untuk satu lagu.

No comments:

Powered by Blogger.