29/07/2017 hari sejarah aku

Wednesday, August 23, 2017

bermula la sudah cerita buku baru dalam hidup aku bila pada 29/07/2017 aku diikat dengan ikatan akad oleh seseorang bernama Mohd Fadzlie bin Mohd Isa dengan sekali lafaz. saat itu perasaan aku berada diawang-awang sama ada aku di bumi nyata atau di alam mimpi.

semua ini bukan mimpi, bukan fantasi bukan juga di awang-awangan... aku sekali lagi sah bergelar seorang isteri. aku sendiri tak dapat gambarkan perasaan aku, masa berlalu terlalu laju sehingga aku sendiri tak mampu untuk memikirkan semua perkara.

biar la kali ini yang terakhir sehingga akhir hayat aku.. "berakhir la sudah kisah cinta antara aku dan dirinya" sekarang bermula kisah cinta aku bersama suami tercinta. harap dia boleh membimbing aku ke jalan mu Ya Allah...

perkara lama, kisah duka, kisah gembira yang dah lepas telah aku lepaskan jauh2 telah aku hanyutkan dari kotak fikiran aku. walaubagaimanapun kenangan tetap kenangan... semua itu ketentuan dari NYA. DIA yang nak semua tu berlaku pada diri aku. aku redha...

pada 29/07/2017 bermula la kisah cinta aku bersama suami. sekarang dah 25hari aku bergelar isteri kepada Mohd Fadzlie. aku bahagia dan aku aku gembira, doakan aku bahagia sehingga jannah..

You Might Also Like

2 komen

Instagram

Instagram