Discover Google Adwords

Wednesday, April 21, 2010
Semalam balik dari keja aku tengok dlm post box ada surat. Nak tau surat dari saper??? hehehhe... dari google lah.

aku dapat free advertising RM150.00 lah.. ok lah kan, kita buat biz nie mestilah kena buat betul2 kan maklumlah nak jd jutawan. orang boleh buat kenapa aku xblh buat plk. aku banyak gak beli e-book dari yang pro. so the moral of the story... (heheheh... masuk ker tu ngan tajuk?)klu nak income besar jangan kedekut cari ilmu dan melabur utk masa depan. sesiapa yang nak wat duit ngan google leh hantar komen kat sini k.

No comments:

Powered by Blogger.